Platform New Style ondernemers

Het Platform New Style ondernemers biedt aan ondernemers (in wording) de mogelijkheid om op een gestructureerde manier kennis met elkaar te delen op verschillende manieren. Delen van kennis wordt dan gelijk vermenigvuldigd en creëren we op die manier win-win situaties met en voor elkaar. Wij geven elkaar een steuntje in de rug!

Ons streven is het stimuleren van innovatief, sociaal en duurzaam ondernemerschap door een goede voorbereiding en duurzame verbindingen onderling. 

Ons motto: voorbereid doen!

Voor meer informatie, bezoek onze website via deze link.

Neem een kijkje op onze facebookaccount via deze link: onze film

Spreek deze informatie je aan en wil je meer weten over ons programma New Style ondernemers, neem dan contact. Wij wachten op jou!

 • Tuin voor Ondernemers

  In onze Tuin voor Ondernemers bieden wij flexi-plekken, specialistisch advies, netwerken... kortom, dat wat nodig is om je weer lekker aan het werk te voelen als ondernemer.
  Raadpleeg onze website: www.tuinvoorondernemers.nl

 • Programma New Style ondernemers

  Heb je een passie of droom om te starten met jouw eigen bedrijf en heb je daarbij ondersteuning nodig?
  Bij ons vind je waarnaar je zo lang op zoek was. Alles wat nodig is om goed voorbereid te kunnen starten....

 • (Pas) gestart als ondernemer?

  Ben je reeds gestart (tussen 1 en 3 jaar) en heb je het gevoel dat je niet voorruit komt? Worstel je met allerlei vragen die jou doen twijfelen en je als ondernemer onzeker laat voelen? Dan willen wij jou graag helpen om weer op de rails te komen.

Nieuwe groep start in september 2018!

 

 

Zet de 1ste stap naar het vervullen

van je lang gekoesterde droom!

 

Laat het ons spoedig weten via contact.

 

 

 

In deze tijd van het jaar is het goed om even stil te staan bij jezelf. Wat ging goed en wat ging minder. Heb je je gestelde doelen behaald of weet je niet eens meer wat je doelen waren?
En... is het tijd om je doelen voor volgend jaar te formuleren...
Mocht het zo zijn dat je goed voorbereid je eigen bedrijf wilt starten, dan horen wij graag spoedig van jou. En anders: deel het even met je vrienden, misschien heeft iemand in jouw vriendenkring het juist nodig.
#newstyleondernemers

2e jaarsviering Programma New Style ondernemers!!!

Het is alweer 2 jaar dat is gestart met het programma New Style ondernemers!

Wat is begonnen met 3 deelnemers in 2015 is uitgegroeid naar bijna 20. Gedurende afgelopen 2 jaar zijn deelnemers getraind om zichzelf te (her)ontdekken en hun bewuste keuze voor ondernemerschap nog bewuster te maken. Immers, het is de bedoeling om eenmaal ondernemer, altijd ondernemer te blijven!

In totaal zijn er 9 bedrijven al ingeschreven bij KvK, waarvan 7 al bezig zijn met uitoefening van hun bedrijf, de meeste uit eigen kracht!

We hebben veel plezierige momenten met elkaar gedeeld zoals mijlpalen, evenementen, vieringen, geboorte van kleinkinderen, maar ook leed door ziekte, nare omstandigheden en verlies van dierbaren. Samen empoweren we elkaar zodanig dat eenieder dat steuntje in de rug krijgt, waar hij/zij behoefte aan heeft.

Vorig jaar (2016) is het Platform New Style ondernemers opgericht. Het platform biedt met name alle deelnemende ondernemers de mogelijkheid om op een gestructureerde manier kennis met elkaar te delen. Onze partners, bestaande uit ervaren ondernemers, maken het mogelijk om de deelnemers te voorzien van toepasselijke informatie door presentaties te houden of gewoon met ze te sparren. Met dank aan alle partners die ook het afgelopen jaar hun bijdrage hebben geleverd.

Wij bedanken met name Meine Breemhaar van MAC3PARK, een grote succesvolle ondernemer, die mede dankzij zijn sponsering het mogelijk heeft gemaakt dat het programma New Style ondernemers op een mooie, inspirerende en professionele omgeving zit en waar de deelnemers kantoor kunnen houden. Vanuit Adviesbureau Mijn eigen route heeft Sharella Martha, een kleine ondernemer, gedurende afgelopen jaar, vanuit een zeer gestructureerde en systematische aanpak aan elke deelnemer afzonderlijk de nodige aandacht gegeven om deze tot verdere ontwikkeling te helpen.

Ook in het 3e jaar willen we ons blijven richten op deelnemers die graag goed voorbereid hun eigen bedrijf willen starten. Daarnaast gaan we op zoek naar ondernemende partners die deelnemers willen adopteren. Want voor ons is juist de verbinding tussen de ervaren ondernemer en de startende ondernemer van essentieel belang.

En natuurlijk staat er nog veel meer te gebeuren. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe plannen die we met beide handen aangrijpen.

Moge de Heer ons allen blijven zegenen in onze successen als New Style ondernemers!

Bericht aan potentiele deelnemers: Voel je iets voor onze aanpak en wil je eerst een kijkje nemen, dat kan. Neem dan vrijblijvend contact op met Woutje Veldhuijzen op woutje.veldhuijzen@mac3park.nl.

Bericht aan potentiele partners: Wil je met ons in gesprek voor een bijdrage in welke vorm dan ook, ook dat kan! Mail gerust naar Woutje.

Samen maken wij van elke deelnemer met een passie of droom een welbewuste ondernemer met oog voor de medemens en onze economie. Door de eigen motivatie en met elkaar samen te werken zijn wij een inspiratie voor anderen!!!

Contact.

Informatie Programma New Style ondernemers

New Style ondernemers: misschien iets voor jou die zolang droomt van je eigen bedrijf???

 

Dit programma wordt uitgevoerd door Adviesbureau Mijn eigen route.

De ruimte is gesponsord door MAC³PARK Almere.

 Voor informatie: Contact.

Promotiefilmpje bij MAC3PARK Almere 2014

Nieuwe dag, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen!!!

 

“Life’s a journey. It’s a journey about discovering limits.”

- Larry Ellison –