Op zoek naar begeleiding bij het starten van je bedrijf?

Het programma New Style ondernemers biedt een jaartraject waarin wordt gewerkt aan de voorbereiding in de breedste zin des woords. Het is te vergelijken met een middenstandsopleiding. 

Gedurende 1 jaar wordt intensief gewerkt aan jezelf, je denkwijze om vervolgens je mee te nemen in de wereld van bedrijfsvoering. Je wordt begeleid bij het samenstellen van je businessplan en opstarten van je eigen bedrijf. We zijn serieus bezig met verschillende onderwerpen en vieren al onze mijlpalen. 

Wil je meer informatie: contact.

Ben je benieuwd naar de ervaring van deelnemers? Link naar ervaringen.

Bekijk onze film.

Programma New Style ondernemer

Doel programma 

Het doel van het programma New Style ONDERNEMERS is “het kweken” van de nieuw denkende en handelende ondernemer. Met name de verbinding tussen ervaren ondernemers en de nieuwe ondernemer is in dit project zeer belangrijk.

Doelgroep

Potentiële kandidaten met bijzondere business-dromen krijgen een unieke kans om van hun dromen een werkelijkheid te maken.   

Inhoud begeleidingsprogramma

Eén jaar professioneel begeleidingstraject ten kantore van MAC³PARK, bestaande uit 4 maanden intensieve praktische training en 8 maanden begeleiding/coaching. 

En vele andere bijzondere aangelegenheden....

Contact-informatie

Contact.

http://newstyleondernemer.wix.com/newstyleondernemer

Like ons op @NewStyle.Ondernemer

Of stuur een email via contact.

Dit programma wordt uitgevoerd door Adviesbureau Mijn eigen route. MAC³PARK sponsert onze Ondernemerstuin. Daarnaast bieden vele andere partners ondersteuning op verschillende gebieden.

Filmpje New Style ondernemers

New Style ondernemers aan het woord over hun ervaring met het programma.
Met dank aan Marjon van Balen, student Windesheim Almere, studierichting BMER.

KvK Almere