Ondernemersdag Almere 26 maart

Gemeente Almere organiseert samen met startersdagen.com een ondernemersdag op dinsdag 26 maart waar alle ondernemers uit de regio terecht kunnen voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Vele kennispartners delen hun kennis via een informatiemarkt en diverse workshops en seminars. De avond is gratis te bezoeken.

Helaas redden vele beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste
ondernemersjaren. Zonde, want zij en hun omgeving steken er veel tijd en energie in.Daarom brengt Startersdagen.com ondernemers samen met ervaren bedrijven uit de regio voor het geven van tips en adviezen, maar ook voor het wijzen op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma met o.a. plenaire kennisdeling, een informatiemarkt en diverse workshops.

Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te
beantwoorden. De avond bevat veel informatie en kennis over ondernemerschap en is bedoeld voor ondernemers. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via https://startersdagen.com/almere2019

Op zoek naar begeleiding bij het starten van je bedrijf?

Het programma New Style ondernemers biedt een jaartraject waarin wordt gewerkt aan de voorbereiding in de breedste zin des woords. Het is te vergelijken met een middenstandsopleiding. 

Gedurende 1 jaar wordt intensief gewerkt aan jezelf, je denkwijze om vervolgens je mee te nemen in de wereld van bedrijfsvoering. Je wordt begeleid bij het samenstellen van je businessplan en opstarten van je eigen bedrijf. We zijn serieus bezig met verschillende onderwerpen en vieren al onze mijlpalen. 

Wil je meer weten: contact.

Spreekuur - Ondernemersplein Almere: elke woensdag tussen 12.00 - 14.00 uur

Bekijk onze film.

Programma New Style ondernemer

Doel programma 

Het doel van het programma New Style ONDERNEMERS is “het kweken” van de nieuw denkende en handelende ondernemer. Met name de verbinding tussen ervaren ondernemers en de nieuwe ondernemer is in dit project zeer belangrijk.

Doelgroep

Potentiële kandidaten met bijzondere business-dromen krijgen een unieke kans om van hun dromen een werkelijkheid te maken.   

Inhoud begeleidingsprogramma

Eén jaar professioneel begeleidingstraject ten kantore van MAC³PARK, bestaande uit 4 maanden intensieve praktische training en 8 maanden begeleiding/coaching. 

En vele andere bijzondere aangelegenheden....

Contact-informatie

Contact.

http://newstyleondernemer.wix.com/newstyleondernemer

Like ons op @NewStyle.Ondernemer

Of stuur een email via contact.

Spreekuur - Ondernemersplein Almere: elke woensdag tussen 12.00 - 14.00 uur

Dit programma wordt uitgevoerd door Adviesbureau Mijn eigen route, met medewerking van MAC³PARK , Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering Almere en vele andere partners.

Filmpje New Style ondernemers

New Style ondernemers aan het woord over hun ervaring met het programma.
Met dank aan Marjon van Balen, student Windesheim Almere, studierichting BMER.

KvK Almere