18. dec, 2014

Mijn voornemens voor het nieuwe jaar!

Het is alweer midden december en het nieuwe jaar staat voor de deur. Natuurlijk eerst lekker Kerst vieren met zijn allen, samen als vanouds.

Heb je je voornemens voor het nieuwe jaar al genoteerd voor jezelf of voor je bedrijf? Of stap je in het nieuwe jaar alsof het nog een dag is van je leven? Vind het spannend, zie het als een nieuwe uitdaging en creëer zo een gelukkiger leven voor jezelf en de mensen om je heen.

Waarop is je focus voor het nieuwe jaar? Jezelf, je familie, je studie, je werk, je huis, je lichaam…..

Van alle voornemens is dat van jezelf het meest belangrijk, want of je wilt of niet, je bent een rolmodel voor anderen in de samenleving. Of het nou je eigen kinderen zijn, je nichtjes en neefjes of je leerlingen, je buren, je werknemers, je collega’s of mensen in je omgeving… er zijn altijd mensen die naar jou opkijken…..

En….. Wat doe jij om zo’n voorbeeldfunctie uit te dragen? Je let op je houding, hoe je je gedraagt? Je let op wat je zegt? Je let op wat je doet? Je let op wat je eet en drinkt? Je werkt steeds aan jezelf….. Je bent een inspiratie voor anderen?

Met name onze jonge generaties hebben krachtige, liefdevolle, energieke rolmodellen nodig. Mensen met passie die hun eigen visie hebben, maar samenwerken om nieuwe mogelijkheden te creëren en zo de condities van het leven voor elkaar te verbeteren….

Succes met het bedenken en schrijven van je voornemens voor het nieuwe jaar en van deze kant een gezegende Kerst en een zeer inspirerend, liefdevol, energiek en vruchtvol 2015 toegewenst!

“Moge het nieuwe jaar mij zodanig inspireren, dat alleen door naar mij te kijken, jij ook geïnspireerd raakt…..”