20. mei, 2014

Wanneer is het de laatste keer dat je uitbundig hebt gelachen? Gun je jezelf wel dat genot? Vaak horen we wat mensen allemaal doen om te overleven, het hoofd boven water te houden. We zien de beelden om ons heen en vooral op tv die ons nog verder in gedachten laat zinken... Wat een tijd!

Probeer in alles wat je overkomt kalm te blijven. Alleen met kalmte kan je helder denken en kan je de situatie aan. Zoek een lichtpuntje... iets wat je blij maakt en concentreer je daarop... zo ben je even met je gedachten weg uit de vervelende situatie...

En ... wat denk je??

Als je terugkijkt een poosje later... dan realiseer je je dat de zon altijd heeft geschenen... alleen jij kon het op dat moment of die momenten niet echt als zodanig ervaren....

(Ga terug naar de startpagina en geniet van de muziek onderin de pagina. Veel plezier! 🙂)

8. mei, 2014

"Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden" is een zeer bekende uitdrukking die je vaak niet meer hoort, maar die nog steeds geldt. Als het niet op de ene manier kan, dan maar proberen op een andere manier en zo blijven proberen totdat het lukt. Is dat niet de filosofie van doorzettingsvermogen? Nooit de hoop opgeven dat het uiteindelijk lukt. 

Maar als we kijken in het algemeen, dan zien we dat een ieder hetzelfde doet op hun eigen manier. Wat als we nou eens het samen gaan proberen. Samenwerken, al is het uit noodzaak. Je hoeft niet bang te zijn dat iemand anders ervandoor gaat met jou idee. Er is genoeg voor ons allen. Google en je ziet hoeveel misschien bezig is met hetzelfde onderwerp. Klop dan even aan, stuur een bericht, maak een babbeltje om te weten wat je voor elkaar zou kunnen betekenen. Succes ermee.

1. mei, 2014

Wij zijn nu beland in een tijd dat alle informatie open en toegankelijk moet zijn.

Geen ruimte meer voor geheimen of anoniem te blijven.

Je moet wel vertrouwen dat je informatie goed terecht komt!