Help jij ook lokale ondernemers te ondersteunen?

Het is makkelijk te zeggen dat we klaar zijn met alles wat met de pandemie, het coronavirus te maken heeft. De vraag is wat nu? What next?
De pandemie heeft ons laten ervaren hoe kwetsbaar lokale ondernemers zijn. De ondernemers die niet online beschikbaar waren, moesten hun deuren gewoon sluiten bij de lockdown.
In partnerschap met The Movement richt Mijneigenroute.nl zich nu ook op lokale ondernemers. The Movement is een internationaal online platform gericht op het faciliteren van lokale ondernemers op sociaal media.
Wil je meer van weten of ben je geïnteresseerd om een bijdrage te leveren in jouw gebied, stuur ons dan een persoonlijk bericht. 

Programma: Groeien, Samen in bedrijf

Dit programma "Groeien, Samen in bedrijf" is speciaal bedoeld voor ZZP'ers en heeft als doel jou als ZZP’er te ondersteunen bij het verder laten groeien van jouw bedrijf. Je blijft Zelfstandig, maar nu met Personeel (ZmP) of met Partners. Je wordt begeleid en gecoacht om personeelsleden in dienst te nemen, die jouw helpen de verdere groei te realiseren.

Inhoud programma

Het programma “Groeien, Samen in bedrijf” is gericht op o.a. de volgende key-onderdelen:

  1. Persoonlijke groei
  2. Organiseren van de bedrijfsgroei
  3. Leiden en begeleiden van personeel
  4. Personeel in dienst!

Dit programma biedt een geïntegreerd traject van begeleiding en coaching voor het kennen van je eigen potenties tot en met het begeleiden van personeel. Daarbij wordt geoefend met verschillende manieren om zichzelf en de ander beter te kennen, het samenwerken, teambuilding, het geven van opdrachten en controle houden op het geheel, het projectmatig handelen en leiden en begeleiden van personeel in het algemeen. Het biedt een gestructureerd proces, waarbij stap voor stap wordt toegewerkt naar het uiteindelijk aannemen van personeel. Het geeft tenslotte een steun in de rug om met alle situaties rond het hebben van personeelsleden om te gaan.

Voor wie bestemd?

ZZP’ers met passie voor de groei van hun eigen bedrijf!

Duur programma

Het programma is gericht op maatwerk.

Afhankelijk van de competenties en inzicht als ZZP’er, kan het min. 4 maanden duren tot 1 jaar.

Kosten

Afhankelijk van duur van het programma en intensiviteit.

Procedure voor deelname

  • Vraag via deze link een intakeformulier aan. 

  • Lever het volledige ingevulde intakeformulier in, per mail. 

  • Wij plannen samen met u een intakegesprek.
  • Het resultaat van het bovenvermelde gesprek wordt geconcretiseerd in een financieringsgesprek voor het programma. 

  • Als alle gegevens in orde zijn, gaan wij over tot de formele aanmelding.

 

Hoop je te begroeten bij ons programma! Voor info, neem contact.